Skeppskocken

Argsint och högljud kock

Description:

Namn: Bob Finch
Ykre: Kock
Ålder: 41

Ägodelar:

Kockkläder
Cigaretter
Armbandsur
Köttyxa

Bio:

Bob Finsch föddes i St: Giles distriktet i London 1881. Hans föräldrar arbetade båda i fabriker och Bob blev i princip uppfostrad av sina syskon. Man började dock snart misstänka att något var fel på Bob då han vid 5 års ålder inte hade sagt ett ord eller ens gett ifrån sig ett ljud.

Hans båda föräldrar oroade sig men det fanns inget de kunde göra. Inte ens när han fick stryk lät han. Man trodde han var sinnessvag och tog honom till doktorer när man kunde men de kunde inte ge något svar.

Så en dag när Bob var 17 hammande han i slagsmål med ett gäng busar som fällde honom till marken och började misshandla honom. Plötslig skriker Bob ut sitt raseri högt och ljudligt och går berserk på busarna som flyr blödande och blåslagna från platsen.

Sedan dess pratar Bob, men bara mycket högt och ljudligt. Han är fortfarande en tystlåten man och talar bara när han blir irriterad.

1906 Fick han möjlighet att jobba i köket på ett hotell där han jobbade och blev utbildad till kock. 1916 var han dock tvungen att söka sig vidare då hotellet brann ner i en olyckshändelse. Han flackade runt ett tag innan han fick fast anställning på British-Indian steam navigation 1919.

Skeppskocken

Mu Sangs profetia Mr_Walter_Corbitt