Neils Graham

Sliskig kille med drinkshaker

Description:

Namn: Neils Graham
Yrke: Glidare
Ålder: 24 år

Ägodelar:
Smoking
Ciggaretter
Drinkshaker
Drinkpinnar
Ciggarettmunstycke

Bio:

Neils föddes 1898 i Chelmsford i en rik borgarfamilj, mannen i familjen hade tjänat stora pengar på att tillverka och sälja burkmat till b.la. armén. Redan som liten var Neils en social och framåt människa men obetänksam inför konsekvenserna av hans handlande och hans samvete var alltid lätt trots att han både duperade främlingar och vänner i tid och otid. Som ung brukade han lura sina vänner att ge honom saker, längre upp i åldrarna lånade han pengar utan att lämna tillbaka, snyltade på sina vänners pengar och utnyttjade människor för sina egna vinningar.

Detta beteendet blev bara värre då hans föräldrar vägrade att erkänna deras sons förargliga natur utan fortsatte att förse honom med pengar. 1912 skickades han iväg på till en prestigefylld internatskola där han erhöll sin utbildning inom juridik och affärsverksamhet.

Under hans tid vid internatskolan förvärrades hans beteende än mer. 1914 så lyckades han undkomma anklagelser om stöld då hans far slätade över det hela. 1916 blev Neils skickad till USA efter att ha gjort en städerska på internatskolan gravid. Neils stannade i USA till 1919 då han återvände till England.

Han lyckades dock inte hålla sig borta från skandaler och när han när han 1922, i ett gräl om en gift kvinna, skottskadade en ung adlig fick hans far nog. Antingen tog han ett jobb som hans far hade ordnat åt honom i Brittiska Indien eller så skulle han strypa det ekonomiska underhållet.

Anbudet accepterades motvilligt av Neils som gav sig av på en den långa båtresan. Neils karaktär hade dock inte förändrats och han lyckades inte ens komma till Indien innan han involverade sig i en historia om äktenskapsbrott, misshandel, spel, sprit och grov stöld. Vid båtens ankomst till Indien skickades Neils med direkten tillbaka till England, där hans far bröt förbindelsen med honom. Socialt och ekonomiskt.

Utan sin fars ekonomiska stöd börjar Neils ägna sig åt bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet för att klara av att betala hyran på det ungkarlshotell han bor på.

Neils Graham

Mu Sangs profetia Mr_Walter_Corbitt