Neger Joe

Megastark afroamerikan på vift i Indien

Description:

Namn: Joe?
Yrke: Rövare
Ålder: ?

Ägodelar:

Kläderna han bär

Bio:

Föga är känt om mannen känd som neger Joe. Huruvida detta är hans faktiskta namn eller inte vet ingen säkert utan hans bakgrund är höljt i dunkel. Han bedöms dock vara afroamerikan snarare än afrikan efter hans yttre.

De första gången Neger Joe dyker upp är 1911. I polisstationen i Karachis arkiv står det att läsa att “…en gigantisk neger strövade under flera veckors tid runt i staden. Ingen kan vittna om att han åt, sov eller ens stannade…”

Två år senare, 1913, dyker han upp på en reklamaffisch tillsammans med en Mr. Meyhappanishi för ett transport och vaktbolag i staden Mirpur.

Negerjoe förefaller vara döv, stum och även inneha ett visst mentalt handikapp. Däremot är han mycket stark och lyder Mr. Meyhappanishis minsta vink.

Även Neger Joes eventuella död är höljt i mysterier. Man fann nämligen i vad som verkade vara efterdyningarna av ett rånförsök, Mr. Meyhappanishis lik. Han förföll ha skjutits till döds. Man fann även köttslamsor och inälvor efter ett totalt pulvriserad människa. Vissa tror att detta är lämningarna efter Neger Joe som gick en hemsk död till mötes och andra tror att det är Neger Joes verk och att han flydde ut i djungeln.

Neger Joe

Mu Sangs profetia Mr_Walter_Corbitt