John "Smöris" Mclaughlin

Oerhört tjock fabriksägare påväg till Indien.

Description:

Namn: John “Smöris” Mclaughlin
Yrke: Fabrikägare
Ålder:45-50

Ägodelar:

Smoking
Oerhörda mängder pengar

Bio:

John Mclaughlin var på väg till Indien med sin fru för att inspektera bomullsodlingar från vilka han får råvaror till sina textilfabriker. Då John Mclaughlin är en mycket svartsjuk och ful man håller han sin fru som i koppel och släpper henne aldrig ur syne.

Under resan lyckades dock en av medpassagerarna förföra McLaughlins fru samt öppna hans kassaskåp i vilken han förvarade en stor summa pengar. När McLaughlin blev varse om otroheten och stölden blir han rasande och samlar ihop en mindre mobb för att söka upp den skyllde. McLaughins raseri lägger sig inte och sökande spårar ut till en hetsjakt under vilken hans mob misshandlar medpassageraren Fader Abraham och slår sönder ett par latrindörrar.

John McLaughlin och hans hejdukar grips till slut av säkerhetspersonalen ombord på båten och han sätts i arresten. Efter att ha sökt igenom hans hytt finner säkerhetspersonalen den påstådda förövaren och McLaughlins fru, den förra med pengar i fickorna och den senare misshandlad. Det framkommer efter förhör att McLauglin själv misshandlat sin fru efter att ha upptäckt otroheten och när fartyget når hamn i Bombay skickas John Mclauglin tillbaka till England för rättegång.

John "Smöris" Mclaughlin

Mu Sangs profetia Mr_Walter_Corbitt