Humpfrey Nugent

Näsvis och läsp receptionist

Description:

Namn:Humpfrey Nugent
Yrke: Receptionist, brittiska arkiven – Lahore
Ålder:43

Ägodelar:

Ämbetsuniform
Pennstump
Halvätit äpple
pennkniv

Bio:

Humpfrey Nugent föddes 1879 i Manchester. Hans föräldrar drev ett skrädderi tillsammans i vilket han hjälpte till. Hans far hade en tendens att insistera på att Humpfrey stannade hemma och hjälpte honom i skrädderiet istället för att gå i skolan under Hupfreys tidiga skolålder vilket resulterade i att Humpfreys läspande aldrig blev korrigerat.

Han tröttnade efter ett tag på att jobba i sin fars affär och då hans båda föräldrar dog i snabb följd 1898 och 1900 så sökte han jobb som matros. Mellan 1900 och 1905 seglade han runt på de sju haven och bytte skepp och anställning flera gånger. Hans karriär inom marinen fick ett abrupt slut då han i oktober 1905 rånade en kinesisk handelsman på en stor summa pengar och flydde till Franska Indokina. Här försökte han starta ett affärsimperium men blev bedragen av sin kompanjon som stack med alla pengarna och lämnade Humpfrey att betala alla räkningar samt även lurat honom att adoptera en lokal prostituerad som Humpfrey ofta besökte.

1907, med franska myndigheter och obetalda affärsmän hack i häl flydde Humpfrey Nugent åter igen. Denna gången till Burma och sedermera till Calcutta där han fick jobb som brevbärare. Hans ihärdighet vad det gällde att konstant arbeta vid skrivbordet oavsätt hans arbetsuppgifter fick honom strax avskedad. Mellan 1908 och 1910 tog Humpfrey ströjobb runt om i Indien tills han kom till Lahore och fick anställning på det brittiska arkivet där hans ihärdighet uppskattades vilket resulterade i att han blev kvar i Lahore, fortfarande bitter över att han blev lurad på ett miljonbelopp.

Humpfrey Nugent

Mu Sangs profetia Mr_Walter_Corbitt